home
kontakti
hiron-centar

 

Kiropraktika dr. Emil Kusec

   
   
   

reekvilibrator - zastita od stetnih zracenja

 

reekvilibrator - zastita od stetnih zracenjaHiron - Centar također nudi reekvilibrator koji se primjenjuje na tri područja: zaštiti od štetnih zračenja, liječenju i razvoju intuicije.

Njemački istraživač Munke napisao je u medicinskom tjedniku: "Elektromagnetne smetnje slične su bakcilnim uzročnicima bolesti" One se u svojoj pravoj strukturi pokazuju kao posljednji i najjači uzrok disharmonije u organizmu koji nazivamo bolešću. Mjesta podražajnih zona biološke ili tehničke prirode često mogu biti uzrokom nesanici, nemirnom snu i različitim zdravstvenim problemima. Riječ je o slijedećim mjestima:

 • izmjenična elektromagnetska polja električnih transformatora, električnih uređaja, električnih kablova, viskonaponskih vodiča i slično

 • elektrostatični naboj u spavaćim, radnim i boravišnim prostorima pod utjecajem sintetičkih materijala i slično

 • "antenski utjecaj" čiji su uzrok metalne površine i armirano željezo.

 • geopatogena zračenja različitih vrsta i intenziteta: iznad geoloških rasjeda, podzemnih vodotoka, špilja, rudača itd.

Vegetativni živčani sustav organizma na ozračenim je mjestima izložen stalnom opterećenju. Sigurni znaci za postojanje geopatogenih zračenja na spavaćem mjestu su:

 1. ujutro ili tijekom cijelog dana blijeda boja lica
 2. neispavanost unatoč dostatnom trajanju sna
 3. nemiran, loš san, stravični snovi, bježanja ...
 4. izmicanje u krevetu, ispadanje iz kreveta, mjesečarenje
 5. osjećaj "propuha" u krevetu, zimogroznost
 6. nesanica unatoč umoru, utučenost ujutro ili cijeli dan
 7. pomanjkanje apetita ujutro ili muka i povraćanje
 8. stalno lupanje srca, smetnje srčanog ritma ili grčevi u krevetu
 9. bolesti koje se unatoč liječenju stalno ili često vraćaju.

Ako i pored najbolje zdravstvene njege ne možete ozdraviti jedan ili više nabrojenih znakova shvatite to kao upozorenje. Posebno je pouzdan znak patogenih smetnji ako navedeno pojave nestaju kada ste na godišnjem odmoru. Budući da je patogeno zračenje međusobno povezano njegov se intenzitet ne gubi na višim katovima. Armirano-betonske konstrukcije potenciraju primarni izvor geopatogenih zračenja.

Hiron-Centar vam nudi djelotvornu zaštitu od geopatogenih zračenja na spavaćem i radnom mjestu a autor reekvilibratora - antene za zaštitu je dr. Kušec - reekvilibrator je registriran u patentnom zavodu 1994-te, 1995-te je odnio medalje na Briselskom sajmu zdravlja i u Njemačkoj i cijelo vrijeme se koristi u zaštiti.

Funkcionalnost tih antena može se utvrditi različitim testovima npr.: elektrogeobioskopom, vaga testom, analizom kristala u krvi, georitmogramom po dr.-u Hartmanu i tako dalje.

Djelotvornost se može konačno utvrditi i po boljem i po okrepljujućem snu. Simptomi bolesti i tegoba nestaju a baš vi savjetujete svom prijatelju da ne ide tamo gdje će se zlo dogoditi.

Zaštitna funkcija reekvilibratora protiv električnog pražnejnja organizma na geopatogena zračenja dokazane je i mjerenjem bionapona na pokusnim osobama.

Postoje tri vrste reekvilibratora:

 • Reekvilibrator 9 cm - osobna zaštita kompjutora, televizora, elektronskih blagajni i slično. Nosi se uz sebe u džepu na radnom mjestu.

 • Reekvilibrator 24,5 cm - snažna zaštitna antena za radne, spavaće i boraviđne prostorije. Zaštitno područje je 9 metara u širinu ali to ovisi o snazi i količini lošeg zračenja a može se srednji reekvilibrator koristiti u terapijske svrhe. Stavi se na oboljelo mjesto i kružnim pokretima ruke vlastitom energijom se upalno stanje razrijedi i u tijelu se uspostavi energetska ravnoteža. Kada postoje problemi u gornjem dijelu organizma stavlja se ispod brade pa tako djeluje na timus (grudna žlijezda) - srčani energetski centar i tiroideu (štitnjaču) - grleni energetski centar. Kada su problemu niže u organizmu stavlja se u predjelu pojasa i djeluje na nadbubrežnu žlijezdu i pankreas. Na glavi pored zaštite hipofize i epifize (čeonog i tjemenog energetskog centra) ima i i odedjeni utjecaj na razvijanje ljudske intuicije, prekognicije i predosjećanja bliskih događaja i to naročito veliki reekvilibrator od 45 cm.

 • Veliki Reekvilibrator 45 cm - on služi upravo za to: otvara pravu mogućnost pogleda u budućnost i služi kao bioenergoterapeut u vašoj kući. Svakako treba reći da se obična voda koju dobijemo iz pipe, dakle vodovodna voda, ako je reekvilibrator postavljen nekoliko sati ispod bokala s vodom na svjetlu tu vodu čini gotovo životnom. Ne može je učiniti životnom kao orgonski aparat ali ta voda je daleko zdravija, čišća i primjerenija ljudskom organizmu koji će lakše živjeti i kojem će se odstraniti slobodni radikali.

 

vrh stranice
 

 

 

Copyright | Tomislav Mrla 2008

Metode liječenja
Dijagnostičke metode
Metode zaštite i preventive
Kako se naručiti ?
 • naručiti se možete
  telefonom na broj

  099 2358600 i 098 225657
 
Gdje se nalazimo
 • Adresa:

  Hrvatskog Proljeca 38/8, Zagreb


 • Kliknite ovdje za kartu radi lakše orijentacije