dr. Emil Kusec - kabalisticka karmicka karta

 dr. Emil Kusec - kabalisticka karmicka kartaPošto covjek nije toliko odgovoran da bi nastojao razumjeti samoga sebe postoji esenska tehnika - karmička karta preko koje esenski majstori razumiju i jasno vide život onoga komu se radi karmička karta preko svih znanja kabale.

Karma, aktivnost djelovanja i postojanja simbolizirana je konopcem s mnogo vlakana koje biće drži u okovu patnje nužnosti mnogih reinkarnacija. Vlakna karmičkog užeta su aktivnosti, misli, želje i pritajene skolonosti osobnosti koje leže sakrivene u dubini podsvjesnog uma.

Posljedica tih kontinuiranih aspekata karme je držanje uma u stanju stalnog pokreta i nemira kao vanjske usmjerenosti u traganju za namirenjem ili utaženjem. Rezultat toga je robovanje mnogim objektima, idejama, fantazijama i ugodama koje se natječu za pozornost uma. Karmičkom se kartom upravo to prepoznaje, jasno vidi i tumači onome koga to interesira jer sam nije bio spreman na određena odricanja kojima bi spoznao samog sebe odnosno gdje bi razumio najvažniju odgovornost a to je razumijevanje samoga sebe.

Karmu je moguće definirati i kao opći obrazac, matricu koji odredjuje posebne obrasce izazivanja i uskaldjivanja vibracija svijesti pojedinca a one su isto što i genetski kod svijesti, genetski kod individualne svijesti ili jednostavno - svijest. Karma ili tokovi individualizacije započinju i završavaju u višim oblicima svijesti odnsno beskonačnoj svijesti a ostvaruju se preko nivoa vibracije energije i materije.

Bog je kao vrhunska i jedina realnost vječan i u stanju bivanja i u stanju manifestiranja. Osnovna manifestacija Boga je božanska svijest što je zajedničko ime za tri medjosobno nerazlučiva viša oblika svijesti. Ona se samo prepoznaje kroz bezbrojne procese medju kojima je individualizacija svijesti, proces samoprepoznavanja individualne svijesti kroz sazrijevanje koje opet nije ništa drugo do postupna harmonizacija s višim oblicima svijesti odnosno Božanskom sviješću. Značajna faza ovog interaktivnog duhovnog dešavanja počinje trenutkom kratkotrajnog ulijevanja individualne svijesti u više oblike svijesti što se daljnjim razvojem i sazrijevanjem ponavlja sve češće i vremenom prerasta u stanje koje traje sve duže da bi se na kraju dostiglo trajno stanje jednosti odnosno medjusobne poistovjećenosti u kojoj individualna svijest ne gubi svoju individualnost. Individualizacija odnosno sazrijavanje svijesti završava u jednosti, u stanju individualnosti koje je beskonačno, u konačno beskonačnoj individualnosti i upravo ta individualnost koja je ili na pravom ili na krivom putu, na dobroj ili na lošoj stazi, u trenutno dobrom ili lošem odnosu izmedju sebe sa sobom, izmedju sebe sa okolinom i sebe sa Bogom vidi se u karmičkoj karti koja se lako pročita.

 

vrh stranice
 

 

Copyright
Tomislav Mrla 2008

 

 

 

 

 

Metode liječenja
Dijagnostičke metode
Metode zaštite i preventive
Kako se naručiti ?
  • naručiti se možete
    telefonom na broj

    099 2358600 i 098 225657
 
Gdje se nalazimo
  • Adresa:

    Hrvatskog Proljeca 38/8, Zagreb


  • Kliknite ovdje za kartu radi lakše orijentacije

 
 
 
 
home
 
kontakti
hiron-centar

 

Kiropraktika dr. Emil Kusec