dr. Emil Kusec - liječenje

 

Hiron - Centar nudi slijedeće metode liječenja:

 

Detaljnije o metodama liječenja saznajte pod slijedećim poglavljima:

 

 
Kiropraktika

Kiropraktika je uspješno liječenje raznih zdravstvenih smetnji kojima je izvor u kralježnici i živčanom sustavu. Stoga liječnici kiropraktičari obavljaju preventivno i korektivno liječenje bolesnika svih životnih dobi od djece do odraslih, od uredskih do tvorničkih radnika, od vikend zaljubljenika u športove do profesionalnih športaša.

više >>

 
Ayurvedska medicina

Ayurveda ili nauka o životu je tradicionalna medicina, prirodni sistem iscjeljivanja iz Indije i njene kulturne sfere. Vjerojatno je to najstariji medicinski sustav na svijetu s obzirom na svoje korijene koji sežu 5000 godina u eru Veda.

više >>

 
Kineska tradiciolna medicina i akupunktura

Akupunktura je vanjsko liječenje unutarnjih bolesti. Liječenje se vrši ubadanjem akupunkturnih igala u razne, prethodno utvrđene točke na tijelu. Izraz "Akupunktura" potječe od latinske riječi "Akus" (igla) i "Pangere" (zabadanje). Prvobitno, akupunktura nije razvijena kao nauka već kao vještina, drevni način liječenja. danas, međutim nakon iscrpnih ispitivanja na istoku i na zapadu ona je prerasla u nauku.

više >>

 

 

 

 

 

 

Jošijahu terapija ili Akaša terapija

Ono što pruža Hiron-Cantar u ovom trenutku u Zagrebu i poliklinika u Đurđevcu je nešto što do sada nitko nije pružao jer se radi o esenskoj terapiji koja se zove Jošijahu ili "Jah liječi" i to je liječenje gotovo svih bolesti poznatih čovječanstvu.

Jošijahu terapija (Tibetanci je zovu Akaša terapija) je najveći iscjelitelj i uvijek djeluje na sve. Čisti od svih negativnosti, daje čovjeku božanske emocije i vraća ga Bogu a Bog je izvor daha i dodira ljubavi.

više >>

 
MRT - Mikrorezonantna terapija

U našim ordinacijama se također uz elektroakupunkturu i elektrostiulaciju primjenjuje MRT - to je medicinski aparat za kompleksnu terapiju odobren od Ministarstva zdravstva Ruske Federacije.

MRT ima nekoliko objednjenih kombinacija slijedećih režima koje djeluju na organizam.

više >>

 

 

 

 

 

 

 

Medicinska hipnoza
Hipnozom se induciraju transna stanja, takozvana promijenjena stanja svijesti. Stanje transa, Alfa stanje počinje u onom trenutku kad za osobu svi odgadjaji u njenoj okolini postaju nevažni te se koncentracija okreće prema unutarnjim zbivanjima. To mogu biti različite misli u obliku slika, zvukova, osjeta, emocija, okusa ili mirisa.

više >>
vrh stranice
 

 

 

 
Životna voda ili orgonski aparat

Voda je izabrana kao idealni medij koji prema nekim istraživanjima posjeduje stanovit oblik memorije. Njemački biofizičar dr. Wolfgang Ludwig suptilnom je spektralnom analizom vode iz koje su kemijskim putem uklonjeni svi tragovi ranijih zagađenja ustanovio da se u istoj vodi zaržao neki oblik vibracije koje su zagađenja ostavila iza sebe. Ni nakon destilacije u vodi se te vibracije nisu izgubile pa je zaključio da nije isključeno da je jedan od uzroka raznih oboljenja današnjice iupravo to "pamćenje" vode koja može proizvesti učinke nalik samom zagađenju.

više >>

 
Reekvilibrator - zaštita od štetnih zračenja

Hiron - Centar također nudi reekvilibrator koji se primjenjuje na tri područja: zaštiti od štetnih zračenja, liječenju i razvoju intuicije.

Njemački istraživač Munke napisao je u medicinskom tjedniku:

"Elektromagnetne smetnje slične su bakcilnim uzročnicima bolesti"
One se u svojoj pravoj strukturi pokazuju kao posljednji i najjači uzrok disharmonije u organizmu koji nazivamo bolešću. Mjesta podražajnih zona biološke ili tehničke prirode često mogu biti uzrokom nesanici, nemirnom snu i različitim zdravstvenim problemima.

više >>

 
vrh stranice
 

 

 

Copyright
Tomislav Mrla 2008

 

 

 

Metode liječenja
Dijagnostičke metode
Metode zaštite i preventive
Kako se naručiti ?
  • naručiti se možete
    telefonom na broj

    099 2358600 i 098 225657
 
Gdje se nalazimo
  • Adresa:

    Hrvatskog Proljeca 38/8, Zagreb


  • Kliknite ovdje za kartu radi lakše orijentacije

 
 
 
 
home
 
kontakti
hiron-centar

 

Kiropraktika dr. Emil Kusec